Automotive Import Service
mail info@automotiveimportservice.nl

Auto Importeren: Zelf doen of toch via Automotive Import Service?

Auto Importeren via Automotive Import Service
Foto van Museums Victoria via Unsplash

Bij het importeren van een auto komt veel kijken. Je zal onder andere met wet- en regelgeving te maken hebben, verzekering en transport. Dit terwijl je ook nog de kosten beheersbaar wil houden. Om dit alles op een nauwkeurige manier te regelen, is het mogelijk een dienst in te schakelen als Automotive Import Service.

Het kan zijn dat je wel wat bekend met het papierwerk, maar je wil graag dat deze gecontroleerd worden door een expert. Het “Comfort Service Pakket” van Automotive Import Service biedt dat extra beetje vertrouwen dat de auto, waar jij zo lang naar hebt gezocht, volledig in jouw eigendom komt. Het enige wat jij hoeft te doen is de auto uitkiezen en op te halen.

Het is ook mogelijk het zelf te regelen. Als je op zoek bent naar meer informatie lees je meer in het artikel “Een auto importeren: dit zijn de meest gestelde vragen“.

Comfort Service en het importeren van je auto

Je haalt de auto zelf op. Je brengt de auto naar ons veilige terrein, waar deze veilig achter slot en grendel staat. Binnen drie dagen starten wij het papierwerk. Jij betaalt de rest BPM en zodra het kenteken bekend is, is de auto van jou! Na dit traject staan we nog klaar om je vragen te beantwoorden, als je die hebt.

Tip 1: Zorg wel dat je het pakket besteld minimaal 3 werkdagen voor je de auto gaat halen.

Tip 2: Heb je geen zin om de auto op te halen, kunnen wij ook de auto laten transporteren voor u.

Als je er aan zit te denken om je auto door onze transport service op te laten halen, dan kun je beter gebruik maken van het “Full Service Pakket“. Dat is een verwennerij, want je laat alles zorgeloos door ons regelen. Van het bieden tot het bezorgen en ook nog eens luxe kentekenplaten.

Kort samengevat:

Wil je alleen geholpen worden met de administratie? Dan kies je het Comfort Service Pakket.

Als je alles inclusief het bieden en transport door ons wil laten regelen, dan valt jouw keuze op het Full Service Pakket.

Ben je geïnteresseerd in onze pakketten, stuur ons een berichtje en we bellen je gelijk terug om je te helpen.