Automotive Import Service
mail info@automotiveimportservice.nl

Comfortpakket

Wilt u liever zelf uw auto ophalen? Neem dat het comfort pakket. Met dit pakket zorgen wij ervoor dat alle papieren kloppen en dat de auto op een Nederlands kenteken komt te staan. Uw enige taak is om een auto te kiezen en deze naar ons te brengen. Wij doen de rest! Kiest u voor het comfort pakket? Vul dat het formulier in.

Bestelling plaatsen

  Comfort service pakket

  Wel zelf u auto ophalen maar niet al het papierwerk regelen. Dan is het comfort service pakket ideaal voor u. Wij nemen de risico’s weg en zorgen ervoor dat u op een ontspannen manier een auto kan importeren. Bekijk in het overzicht hieronder de zes stappen die bij het comfort pakket horen.

  https://automotiveimportservice.nl/wp-content/uploads/2021/08/youssef-d-DkGUn0Y1VzA-unsplash-scaled.jpg

  Comfort service pakket

 • U stuurt ons alle gegevens van de auto toe per e-mail of post.
 • U bestelt het importpakket minimaal 3 werkdagen voordat u de auto op gaat halen.
 • Wij controleren de autopapieren, onderhoudshistorie en kilometerstand.
 • U bent klaar om uw auto zelf op te halen bij ons. Heeft toch nog vragen of loopt u tegen onverwachte problemen aan? Neem dan gerust contact met ons op.
 • Indien u de rest BPM heeft betaald en het kenteken bekend is zetten wij de auto voor u klaar.
 • Wanneer uw auto bij ons gebracht is gaan wij binnen 3 werkdagen naar de RDW keuring + Douane.
 • Transport kosten

  Door een succesvolle samenwerking met onze transporteur kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden voor transport naar Nederland.

  Het eerste cijfer van de Duitse postcode bepaald de regio.

  Tarieven zijn inclusief btw voor transport van een normaal formaat personenauto. Wij transporteren uw auto binnen een aantal dagen naar Nederland.

  Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid tot individueel sneltransport of exclusief transport in een volledig gesloten vrachtwagen. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. Dit geldt ook voor andere Europese landen.

  Regio A € 375,- Postcode gebied 4 Regio B € 475,- Postcode gebied 5 Regio C € 550,- Postcode gebied 2, 3 en 6 Regio D € 650,- Postcode gebied 0, 1, 7, 8 en 9

  Referentie

  H. Heemstede

  Voor de tweede keer een auto door Automotive laten importeren uit Duitsland. Met een ongelovige snelheid is de auto voor de deur conform alle afspraken afgeleverd. Vrijdag opgehaald uit Duitsland en de volgende week woensdag afgeleverd. Fantastisch. Ik kan Automotive bij iedereen aanbevelen.