Automotive Import Service
mail info@automotiveimportservice.nl

Full-servicepakket

Ons full-service importpakket is geheel eenvoudig. U zoekt de auto, wij doen de rest! Wij halen uw auto voor u op bij de verkoper en zorgen ervoor dat de auto een Nederlands kenteken krijgt. Uiteindelijk leveren wij de auto bij u persoonlijk af in heel Nederland inclusief uitleg.

Kies u voor het full-service pakket? Vul dan het formulier in.

Bestelling plaatsen

  Onze werkwijze

  Hoe eenvoudig wilt u het hebben? U hoeft alleen maar een auto te kiezen en de gegevens te sturen. Wij controleren vervolgens alle papieren en zorgen dat de auto op een Nederlands kenteken komt te staan. Zorgeloos uw toekomstige auto laten importeren. Bekijk hieronder de stappen van het pakket.

  Hoe werkt het?

 • U stuurt ons alle gegevens van de auto toe per e-mail of post.
 • Wij controleren de autopapieren, onderhoudshistorie en kilometerstand.
 • Wij transporteren uw auto naar Nederland na bevestiging van de betaling.
 • Na ongeveer 1,5 tot 2 weken is uw auto klaar voor aflevering op locatie in geheel Nederland.
 • Uw auto wordt binnen 3 dagen na transport direct bij de RDW gekeurd en eventuele rest-BPM wordt afgedragen.
 • Transport kosten

  Door een succesvolle samenwerking met onze transporteur kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden voor transport naar Nederland.

  Het eerste cijfer van de Duitse postcode bepaald de regio.

  Tarieven zijn inclusief btw voor transport van een normaal formaat personenauto. Wij transporteren uw auto binnen een aantal dagen naar Nederland.

  Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid tot individueel sneltransport of exclusief transport in een volledig gesloten vrachtwagen. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. Dit geldt ook voor andere Europese landen.

  Regio A € 375,- Postcode gebied 4 Regio B € 475,- Postcode gebied 5 Regio C € 550,- Postcode gebied 2, 3 en 6 Regio D € 650,- Postcode gebied 0, 1, 7, 8 en 9

  Referentie

  J. de Jong

  Import van auto uit Duitsland samen met Automotive Import Service gedaan. Zeer deskundig en veel kennis van zaken. Zeker aan te raden!